11. juli · nyheder24.dkPrisen for hakket oksekød steg i juni: Dette kan du forvente fremadrettetHenning Otte Hansen, seniorrådgiver ved Fødevareøkonomisk Institut på Københavns Universitet, forklarer udviklingen: Læs artikel
23. maj · nyheder24.dkOksekød tager endnu et hop – så meget stiger prisenHenning Otte Hansen, seniorrådgiver ved Fødevareøkonomisk Institut, holder sig ikke tilbage i sin vurdering: Læs artikel
8. maj · presse-fotos.dkSupermarked vinder priskrig: Hér er hakket oksekød 65% billigereEn af dem er Henning Otte Hansen fra Fødevareøkonomisk Institut. Læs artikel
6. maj · dagens.dkPrisforskellen på hakket oksekød stikker helt af: Her koster den 65 procent mindreLandmænd tøver med at investere i nye stalde, og vi importerer nu mere oksekød, end vi eksporterer – det var omvendt for 25 år siden," fortæller Henning Otte Hansen, seniorrådgiver ved Fødevareøkonomisk Institut, til B.T. Læs artikel
6. maj · nyheder.dkVanvittigt: Så stor er prisforskellenHenning Otte Hansen fra Fødevareøkonomisk Institut forklarer, at de høje danske priser skyldes flere faktorer, herunder Danmarks høje moms og global ubalance mellem udbud og efterspørgsel. Læs artikel
6. maj · nyheder24.dkOksekød fortsætter med at stige i pris: Her holder de kiloprisen på 75 kroner før tilbudLandmænd tøver med at investere i nye stalde, og vi importerer nu mere oksekød, end vi eksporterer – det var omvendt for 25 år siden," Henning Otte Hansen, der er seniorrådgiver ved Fødevareøkonomisk Institut. Læs artikel
2. maj · avisendanmark.dkAlle skal have råd til... HVAD? Nu koster 400 gram oksekød 60 kronerPrisen på oksekød er rekordhøj lige nu, siger Henning Otte Hansen, der er seniorrådgiver ved Fødevareøkonomisk Institut på Københavns Universitet, til TV 2. Læs artikel
2. maj · tv2fyn.dkPris på oksekød historisk høj - ingen udsigt til, at den falderPrisen på oksekød er rekordhøj lige nu og på niveau med 2022, hvor inflationen stak af, siger Henning Otte Hansen, der er seniorrådgiver ved Fødevareøkonomisk Institut på Københavns Universitet, til TV 2.Læs artikel
2. maj · tv2.dkPrisen på oksekød eksploderer – hænger ikke sammen, siger mor til trePrisen på oksekød er rekordhøj lige nu og på niveau med 2022, hvor inflationen stak af Henning Otte Hansen, seniorrådgiver ved Fødevareøkonomisk Institut Aldrig har prisen været højere, selv ikke under corona-epidemien, hvor priserne ellers eksploderede og nåede højere op end nogensinde før. Læs artikel
2. maj · tv2.dkPrisen på oksekød eksploderer – aldrig set højere, siger ekspertPrisen på oksekød er rekordhøj lige nu og på niveau med 2022, hvor inflationen stak af Henning Otte Hansen, seniorrådgiver ved Fødevareøkonomisk Institut Aldrig har prisen været højere, selv ikke under corona-epidemien, hvor priserne ellers eksploderede og nåede højere op end nogensinde før. Læs artikel
8. april 2023 · TV 2 ØstjyllandLandmand undrer sig over stigende priser: Jeg får mindre for mælkenIfølge seniorrådgiver ved Fødevareøkonomisk Institut, Henning Otte Hansen, er noget af forklaringen dog også, at nogle er gode til at tjene penge. Læs artikel
14. august 2020 · Bjerringbro AvisDet er menneskeligt at fejle, Anders KoedDet var Lars-Bo Jacobsen fra Fødevareøkonomisk Institut ved Københavns Universitet, der må have drukket af natpotten. Læs artikel
28. januar 2020 · Uniavisen»Det var de andre, der havde de fede studiejob«Hvilken forskel gør det konkret?' På Fødevareøkonomisk Institut var tilgangen til stoffet grundlæggende pragmatisk og med den virkelige verden for øje. Læs artikel
6. maj 2019 · Skive FolkebladUdledningen af ammoniak stiger for tredje år i trækJacobsen, som er seniorforsker ved Fødevareøkonomisk Institut ved Københavns Universitet. Læs artikel
24. august 2018 · Information»De bedste 20 procent af danske landmænd kan producere alle de fødevarer, vi gør i dag«Henning Otte Hansen - fødevareekspert og seniorrådgiver fra Fødevareøkonomisk Institut på Københavns Universitet. Læs artikel
12. marts 2018 · Danske KommunerNy chef for erhverv og bæredygtighed i OdenseEfter sin eksamen blev han ansat som forsker i Fødevareøkonomisk Institut. Læs artikel