15. maj 2023 · AltomCyklingHusk Danmarks Højeste køres Kristi HimmelfartSenest havde vi redaktøren i Blåvand og køre Gravel og Gourmet – og han var ikke helt tilfreds med forplejningen. Læs artikel
13. april 2023 · Viborg FolkebladSå er det på lørdag: Torvedag i oplandet med fokus på masser af lokale råvarerFjordklyngen og Skals Borgerforening står bag Gourmet Torvedag i Skals på lørdag. Læs artikel
10. oktober 2021 · DossierdanmarkPoul Andrias ZiskaPoul Andrias Ziska læste en artikel om en restaurant på Færøerne ved navn Gourmet, der netop havde skrevet under på noget, der hed 'Nynordisk køkkenmanifest', som blandt andet opfordrede til at arbejde med både lokalregionen og årstidens råvarer. Læs artikel
17. maj 2021 · dk4Noget i glasset - bliv klogere på tysk vinDer er simpelthen sket en voldsom ændring fra tiden med Liebfraumilch og Zeller Schwarze Katz, til de mere stilrene og slanke mineralske vine, som i dag serveres på et utal af Gourmet-restauranter verden over. Læs artikel
29. marts 2019 · TV2 BornholmTravlt år hos Gourmet Bornholm2018 har stået i oplevelsernes tegn hos Gourmet Bornholm. Læs artikel
18. marts 2019 · Sjællands Nyheder18 år med Slagter Jacob ved roretDuroc grisen bliver af mange betegnet som Gourmet gris netop på grund af dens saftige og smagfulde kød. Læs artikel
17. april 2018 · Der SpiegelWissenschaftler testen Quallen, das unterschätzte SchleimwunderQuallen für Gourmets? Læs artikel
3. april 2018 · DesignbaseEt nyt trekløver i den danske designbranche er satKlippan, Bengt & Lotta, Tove Adman, Umbra, Strickaholic, Pappelina, Bellora 1883, Aviendo (Fairytales, Natural og Gourmet), Christian Lacroix og Studio Cheha, og det er naturligvis de ikke-svenske brands, som ZikZak fremadrettet skal promovere på det svenske marked. Læs artikel
16. oktober 2017 · Skive FolkebladPizzeria i Skive blandt landets bedsteHan har drevet Gourmet i tre år, og vil nødig selv begrunde sin succes. Læs artikel
16. oktober 2017 · Jyske Medier VejleNy kogebog fra Sinatur: Nu kan du lave god mad med lokale råvarerDet sker i samarbejde med køkkencheferne på kædens øvrige hoteller Gourmet: Læs artikel
8. november 2014 · Roskilde AvisMaria har rettet op på SnekkenLars, der er udlært kok og i sin tid var med til at starte Gourmet-bryggeriet her i byen, deltager ikke længere selv i driften. Læs artikel
1. december 2009StiftelseGourmetGourmet stiftes i branchen andre organisationer og foreninger i.a.n.Adressec/o Bertel StokholmNordre Strandvej 518240 Risskov