11. martsNy status: UNDER KONKURSANLAJA APSTidligere status: Under tvangsopløsning. Jacob Kang Burmølle-Jensen ejer 33,3% af virksomheden.Se mere
15. februarFlere forlader bestyrelsenANLAJA APS2 medlemmer forlader bestyrelsen for ANLAJA APS. Jacob Kang Burmølle-Jensen ejer 33,3% af virksomheden.Se mere
15. februarNy status: UNDER TVANGSOPLØSNINGANLAJA APSTidligere status: Normal. Jacob Kang Burmølle-Jensen ejer 33,3% af virksomheden.Se mere
9. februarJacob Kang Burmølle-Jensen forlader bestyrelsenANLAJA APSJacob Kang Burmølle-Jensen forlader bestyrelsen for ANLAJA APS efter en periode på 7 år.Se mere
9. februarJacob Kang Burmølle-Jensen forlader direktionenANLAJA APSJacob Kang Burmølle-Jensen forlader direktionen for ANLAJA APS efter en periode på 7 år.Se mere
7. februar · erhvervplus.dkJacob kæmpede for sin restaurant i syv år: - Jeg har været ret langt nede, min mor gik ned med stress og min far sover ikke længereHer er Jacob Burmølle-Jensen fotograferet i restaurantens tidligere lokale i Asylgade, som har været en stor del af forklaringen på, at det aldrig lykkedes at få økonomien på sporet. Læs artikel
7. februar · faa.dkFolkene bag gourmetrestaurant giver op, går konkurs og starter forfra: - Det bliver et for stort og omfattende projektJacob Burmølle-Jensen på Restaurant Vår i 2017, hvor restauranten lå i Vintapperstræde. Læs artikel
16. maj 2023Underskud på DKK 563.153 ANLAJA APSANLAJA APS offentliggør regnskabet for perioden 1. januar 2022 til 31. december 2022. Jacob Kang Burmølle-Jensen er medlem af direktionen.Se mere
18. november 2022 · Horsens FolkebladDanmarks dyreste svinekød hitter hos kokkene: Glade grise giver glade kokke, giver glade gæsterI en række plastikbøtter og ditto flasker har Jacob Burmølle-Jensen forberedt en række garniturer. Læs artikel
18. maj 2022 · Migogodense.dkSlutter med et brag i Vintapperstræde: Restaurant Vår afslører deres nye adresseJacob Burmølle-Jensen fortæller nemlig til MigogOdense, at restauranten fra midten af august kan byde sine gæster velkommen i Asylgade – i det, der tidligere husede diskoteket Kong Græs og senest vandpibecaféen Twister. Læs artikel
13. maj 2022 · Fyens.dkI Byen Odense: Vi afslører gourmetrestaurants nye lokation og en ny specialbutik i VestergadeDet afslører ejer, Jacob Burmølle-Jensen på sin private Facebook-profil. Læs artikel
4. april 2022Underskud på DKK 354.293 ANLAJA APSANLAJA APS offentliggør regnskabet for perioden 1. januar 2021 til 31. december 2021. Jacob Kang Burmølle-Jensen er medlem af direktionen.Se mere
23. marts 2021Underskud på DKK 506.481 ANLAJA APSANLAJA APS offentliggør regnskabet for perioden 1. januar 2020 til 31. december 2020. Jacob Kang Burmølle-Jensen er medlem af direktionen.Se mere
15. oktober 2020 · FødevaremagasinetSPIS! Odense FoodfestivalGrøn ostefrokost med Restaurant Vår I kantinen på Odense Rådhus blev deltagerne præsenteret for en 4-retters menu kreeret af Jacob Burmølle-Jensen fra Restaurant Vår i Odense. Læs artikel
26. august 2020 · Migogodense.dkTil alle der elsker ost: Stor Food Festival byder på flere oste-oplevelserJacob Burmølle-Jensen fra Restaurant Vår glæder sig til at servere velsmagende retter med danske oste og grøntsager. Læs artikel
5. juni 2020 · Fyens.dkRestaurant Vår indfrier forventningerne og lukker sommeren indVi træder indenfor i det lille lokale og tager plads ved et rundt, dugklædt bord ved vinduet med ryggen til strædet og udkig til køkkenchef og indehaver Jacob Burmølle-Jensen, der sammen med sit hold er i gang i køkkenet bag det store vinduesparti. Læs artikel
17. marts 2020Underskud på DKK 423.446 ANLAJA APSANLAJA APS offentliggør regnskabet for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019. Jacob Kang Burmølle-Jensen er medlem af direktionen.Se mere
11. september 2019 · Ugeavisen OdenseDe nominerede: RestaurantDet er kardinalpunkter for den kompromisløse kok Jacob Burmølle-Jensen, der står brag Restaurant Vår i Vintapperstræde. Læs artikel
29. august 2019 · Migogodense.dkHoldes i helt unikke rammer: Toprestauranter laver kokketræf i OdenseHistoriens Hus danner rammerne om den eksklusive middag, hvor Jacob Burmølle-Jensen, Christoffer Schärfe og Kim Gubi Lundvaldt fra henholdsvis Vår, ARO og Resumé har skabt en eksklusiv gourmetmenu med vildt og råvarer fra den danske natur. Læs artikel
29. august 2019 · Odense SpiseguideVildt kokketræf i Historiens HusHistoriens Hus danner rammerne om den eksklusive middag, hvor Jacob Burmølle-Jensen, Christoffer Schärfe og Kim Gubi Lundvaldt fra henholdsvis Vår, ARO og Resumé har skabt en eksklusiv gourmetmenu med vildt og råvarer fra den danske natur. Læs artikel