6. februar 2018 · TV2 FynKæmpepandaen var også truet: Sådan skal rygeosten bevaresTalsmand for Slow Food Fyn, Karen Bencke, er dog opmærksom på, at sammenligningen mellem panda og rygeost kan virke fjern for forbrugeren. Læs artikel
6. maj 2016 · MitFyn.dk VIPFynsk madkultur til italienske maverUniversitetets samarbejdspartner på Fyn er Slow Food Fyn, som har arrangeret turen, der før Høkildegaard gik til Konnerup & Co i Vester Aaby og efter fortsætter til Skårupøre Vin og rygeostproduktion på Stævnegaarden i Flødstrup. Læs artikel
6. maj 2016 · Fyens StiftstidendeItalienske øjne på dansk madkulturUniversitetes samarbejdspartner på Fyn er Slow Food Fyn, som har arrangeret turen, der før Høkildegaard gik til Konnerup & Co i Vester Aaby og efter fortsætter til Skårupøre Vin og rygeostproduktion på Stævnegaarden i Flødstrup. Læs artikel
8. februar 2016 · Foodwire VIPFynsk rygeost optaget i Slow Food’s ’Smagens Ark’– Vi har lavet meget research i forhold til ostens historie og den oprindelige fremstillingsmetode, inden vi nominerede rygeosten til optagelse, fortæller Karen Louise Bencke, som er formand for Slow Food Fyn. Læs artikel
5. februar 2016 · Maelkeri tidendeRygeost optaget i Slow FoodI anledning af den fornemme udnævnelse, så afholder Slow Food Fyn et arrangement, der helt står i rygeostens tegn! Læs artikel
2. februar 2016 · Landbrug & FødevarerFynsk rygeost optaget i Slow Food’s ’Smagens Ark’- Vi har lavet meget research i forhold til ostens historie og den oprindelige fremstillingsmetode, inden vi nominerede rygeosten til optagelse, fortæller Karen Louise Bencke, som er formand for Slow Food Fyn. Læs artikel
29. januar 2016 · MejeriFynsk rygeost optaget i Slow Food’s ’smagens ark’”Vi har lavet meget research i forhold til ostens historie og den oprindelige fremstillingsmetode, inden vi nominerede rygeosten til optagelse,” fortæller Karen Louise Bencke, som er formand for Slow Food Fyn. Læs artikel
4. september 2015 · MitFyn.dk VIPDem kan du møde på SPIS! MadmarkedKlassiske og moderne gastronomiske mesterværker, bl.a. lakrids- eller ingefærsmarmelade uden kunstige stoffer. www.sellebergspecialiteter.dk Slow Food Fyn: Læs artikel
4. februar 2015 · MitFyn.dk VIP Ugen på FynSlow Food Fyn besøger en mester i italiensk kogekunst, importør og restauratør Francesco Ulisse, indehaver af Casa Ulisse. Læs artikel
17. januar 2015 · MitFyn.dk VIP Slow food besøger Casa UlisseGræsrodsorganisationen Slow Food Fyn har torsdag 12. februar arrangeret en medlemsudflugt til Casa Ulisse i Birkende. Læs artikel
21. maj 2014StiftelseSlowfood FynSlowfood Fyn stiftes i branchen andre organisationer og foreninger i.a.n.Adressec/o Judy EgholmKnudshovedvej 155800 Nyborg