28. maj · horesta.dkFlammen er blevet helt forrygende modtagetVi har haft virkelig mange gæster, også flere, end vi og Flammen havde forventet og budgetteret med. Læs artikel
24. maj · frdb.dkLokal restaurant hyldet som 'højdespringer': Har en særlig plads i direktørens hjerteBloch og køkkenchefen Glenn på Restaurant Flammen Kolding, som stolt fik overrakt prisen som kvartalets højdespringer. Læs artikel
26. maj 2023Nyt navn: FLAMMEN A/SRestaurant Flammen Hillerød ApSRestaurant Flammen Hillerød ApS skifter navn til FLAMMEN A/S.
22. april 2021StiftelseRestaurant Flammen Hillerød ApSRestaurant Flammen Hillerød ApS stiftes i branchen restauranter.AdresseSkovvangen 576000 Kolding
27. september 2018 · Jydske VestkystenRestaurant Flammen skal have ny direktørRestaurantkæden Flammen, der har hovedkvarter i Kolding, er gået på jagt efter en ny direktør. Læs artikel
27. september 2018 · Dit NæstvedRestaurantkæden Flammen skal have ny administrerende direktørRestaurant Flammen skal på jagt efter en ny direktør. Læs artikel
22. september 2018 · InformationKære Obama: Her er din guide til en god dag i KoldingFlammen er kendt for sin ekstravagante grillbuffet, hvor du kan få helt vildt mange forskellige slags kød. Læs artikel
8. august 2018 · MotionsfeltetMTB-arrangør: Folk hjælper, når man ikke vil tjene pengeSponsorerne er også trofaste og loyale og går igen fra år til år, SRAM, Flammen, Cannondale og ikke mindst Scandic Kolding. Læs artikel
8. august 2018 · Vice DenmarkJeg spiste på Flammen og Ilden og mistede fornemmelsen for tid og stedSiden den første Flammen åbnede i Kolding i 2009, har kæden tilbudt grillbuffet, omfattende salatbar, dagens suppe, varme retter, tre slags sovs og altid 15 forskellige slags kød, der bliver skåret ud for øjnene af de spisende i nærheden af åben ild. Læs artikel
30. juli 2018 · Ugeavisen.dkHøje temperaturer i kød og frikadeller koster Flammen en bøde på 15.000 kronerFødevarestyrelsen har givet Restaurant Flammen i Kolding en bøde på 15.000 kroner, efter de har målt temperaturen i koldskål, frikadeller og kød til mellem 10,6 og 11,1 grader. Læs artikel
29. juli 2018 · Fredericia DagbladHøje temperaturer i kød og frikadeller koster Flammen en bøde på 15.000 kronerFødevarestyrelsen har givet Restaurant Flammen i Kolding en bøde på 15.000 kroner, efter de har målt temperaturen i koldskål, frikadeller og kød til mellem 10,6 og 11,1 grader. Læs artikel
8. juli 2018 · Randers AmtsavisMedarbejdere køber sig ind i FlammenFamilien Rosenfeldt og Sunddal, som ejer restaurantkæden Flammen, har fået tre medarbejdere med i ejerkredsen. Læs artikel
6. juli 2018 · Food SupplyTre medarbejdere køber sig ind i FlammenDe har været med gennem alle årene Forældrene Flemming og Ketty Rosenfeldt Sunddal og deres børn Martin og Kristina har solgt en del af Flammen. Læs artikel
6. juli 2018 · HorestaStor restaurantkæde udvider ejerkredsenFamilien Rosenfeldt og Sunddal som ejer Restaurant Flammen, har nu fået 3 medarbejdere med i ejerkredsen. Læs artikel
5. juli 2018 · Fyens StiftstidendePopulær bøf-kæde udvider ejerkredsen: Tre medarbejdere køber sig indI dag har Flammen 14 restauranter rundt om i Danmark, og senest er der åbnet en restaurant i Hamburg.Læs artikel
5. juli 2018 · Dit NæstvedFlammen udvider ejerkredsenRestaurant Flammen udvider nu ejerkredsen med 3 medarbejdere som har været med siden den første restaurant i Kolding. Læs artikel
8. juni 2018 · Ugeavisen.dkStafet for Livet tyer til elektriske lys- Vi plejer at gøre meget ud af at tænde og slukke stafet-flammen, men det havde været værre, hvis det stod ned i stænger, siger en ærgerlig formand for Stafet for Livet Kolding, Marianne Mølbæk. Læs artikel
8. juni 2018 · Jyske Medier VejleAfbrændingsforbud rammer Stafet for Livet i Kolding- Vi plejer at gøre meget ud af at tænde og slukke stafet-flammen, men det havde været værre, hvis det stod ned i stænger, siger en ærgerlig formand for Stafet for Livet Kolding, Marianne Mølbæk. Læs artikel
4. juni 2018 · Jyske Medier VejleOverskuddet i Flammen halveret: Kæden gør klar til næste skridt- Næste skridt er en internationalisering af restaurant Flammen, og det har jo allerede båret frugt, efter vi nu har åbnet i Hamborg for tre uger siden, og vi har fået en rigtig god start i Tyskland. Læs artikel