24. juniUnderskud på DKK 28.760 InnovaConsult ApSInnovaConsult ApS offentliggør regnskabet for perioden 1. januar 2024 til 31. december 2024. Lisbeth Ankersen er medlem af direktionen.Se mere
1. januarNy branche: Virksomhedsrådgivning og anden ledelsesrådgivningInnovaConsult ApSTidligere branche: Virksomhedsrådgivning og anden rådgivning om driftsledelse. Lisbeth Ankersen er medlem af direktionen.Se mere
2. juli 2024Overskud på DKK 52.717 InnovaConsult ApSInnovaConsult ApS offentliggør regnskabet for perioden 1. januar 2023 til 31. december 2023. Lisbeth Ankersen er medlem af direktionen.Se mere
7. juni 2024 · frederiksbergliv.dkGør noget godt for havmiljøet: Tør en vandmand - og spis denDerfor er tiden også moden til, at vi begynder at overveje gopler som fødevare i Danmark, mener kemiker og supersmager Lisbeth Ankersen, som i maj deltog på fødevaremessen Food, Trends & Sustainability med sit foredrag ”Gopler og bobler”. Læs artikel
4. juli 2023Underskud på DKK 49.818 InnovaConsult ApSInnovaConsult ApS offentliggør regnskabet for perioden 1. januar 2022 til 31. december 2022. Lisbeth Ankersen er medlem af direktionen.Se mere
21. juni 2022Underskud på DKK 140.534 InnovaConsult ApSInnovaConsult ApS offentliggør regnskabet for perioden 1. januar 2021 til 31. december 2021. Lisbeth Ankersen er medlem af direktionen.Se mere
28. juni 2021Overskud på DKK 240.274 InnovaConsult ApSInnovaConsult ApS offentliggør regnskabet for perioden 1. januar 2020 til 31. december 2020. Lisbeth Ankersen er medlem af direktionen.Se mere
23. april 2021 · Dailywine.dkAndre medier skriver: Sådan får du vinen til at smage bedreDet fortæller Lisbeth Ankersen, som er uddannet kemiker og indehaver af InnovaConsult, som arbejder med sensorisk vurdering og produktudvikling. Læs artikel
22. april 2021 · Gode råvarerNyt smagshjul for feinschmeckere: Økologiske race- og krydsningsgrise smager af mereLandbrug & Fødevarer har i samarbejde med virksomheden Innovaconsult og sensoriker og supersmager, Lisbeth Ankersen, tidligere undersøgt og smagen af dansk grisekød i et smagshjul med udgangspunkt i den konventionelle DLY-gris. Læs artikel
21. april 2021 · Avisen.dkSådan får du vinen til at smage bedreOg det princip ville Lisbeth Ankersen gøre brug af. Læs artikel
8. april 2021 · FolketidendeSådan kan du bruge mad til at få vin til at smage bedreOg det princip ville Lisbeth Ankersen gøre brug af. Læs artikel
16. december 2020 · Vordingborg InOst til jul. Fast, skimlet, eksplosiv, cremet og ’uhyggelig’Lisbeth Ankersen, sensoriker og indehaver af InnovaConsult, og Trine Hahnemann, madskribent og ejer af Hahnemanns Køkken. Læs artikel
13. december 2020 · Netavisen GrindstedFast, skimlet, eksplosiv, cremet og ’uhyggelig’Når oste smager godt i sig selv, er der ikke brug for tilbehør, mener sensoriker Lisbeth Ankersen. Læs artikel
10. december 2020 · Aarhus UpdateMåltidets konge: Fast, skimlet, eksplosiv, cremet og ’uhyggelig’Når oste smager godt i sig selv, er der ikke brug for tilbehør, mener sensoriker Lisbeth Ankersen. Læs artikel
25. juni 2020Overskud på DKK 157.092 InnovaConsult ApSInnovaConsult ApS offentliggør regnskabet for perioden 1. januar 2019 til 31. december 2019. Lisbeth Ankersen er medlem af direktionen.Se mere
8. januar 2020 · Fødevarefokus.dkFind den møde-snack, der passer bedst til din kaffeLisbeth Ankersen er supersmager. Læs artikel