11. oktober · stiften.dkFy for en campingvogn: Så svært kan det være at slippe af med en uappetitlig skrammelbunkeMuseet, der også tæller Det Grønne Museum, er værd at besøge. Læs artikel
8. oktober · stiften.dkSmadret campingvogn har stået ved turistattraktion i en måned: - Vi synes, det er træls nu- Vi har lige fået at vide af politiet, at campingvognen ikke har høj prioritet, og at den er på listen over køretøjer, hvor de skal forbi og sætte en seddel i vinduet om, at ejeren har 48 timer til at fjerne den, siger driftschef hos Det Grønne Museum, Lars B. Læs artikel
29. september · landbrugnet.dkSå kom der en voksen i køkkenet, som bad danskerne droppe klagesangen over dyre råvarerHun har ret, Bettina Buhl fra Det Grønne Museum på Djursland: Læs artikel
24. september · amtsavisen.dkTuristattraktion har desværre fået en ny seværdighed: Smadret campingvogn blev sat af ved indgangenDirektør for Det Grønne Museum på Gammel Estrup, Anne Bjerrekær, ryster lidt på hovedet over campingvognen, der står lige ved indgangen. Læs artikel
11. september · farsoeavis.dkBadehotellernes Danmark – historien bag TV serienBettina Buhl er madhistoriker, museumsinspektør ved Det Grønne Museum og forfatter til en række bøger, bl.a. Læs artikel
3. september · vores-grenaa.dkNorddjurs Kommune lancerer Årets Træ Prisen for at fremhæve træernes betydningPriskomiteen, der inkluderer Henrik Rudfeld, Simon Skov og repræsentanter fra Det Grønne Museum, har ansvaret for at vælge tre finaletræer. Læs artikel
27. august · presse-fotos.dk‘Elever skal lære madkultur gennem historiske opskrifter’”Det nye materiale skal derfor både give indsigt og appetit, og netop den kombination er i mine øjne afgørende, hvis vi vil ruste vores børn og unge til at forstå og videreføre dansk madkultur med respekt for fortiden og med blik for fremtiden” Lanceringen fandt sted på Det Grønne Museum, hvor skoleelever fik mulighed for at afprøve retter fra materialet. Læs artikel
9. juli · dn.dk-Wow wow no cow: Manden, der vil vælte komælkenIfølge Bettina Buhl, madhistoriker og museumsinspektør på Det Grønne Museum, har mælk spillet en kæmpemæssig rolle i dansk madkultur i mange hundrede år. Læs artikel
26. juni · dinavis.dkSolen skinner på fortiden - her er Det Grønne Museums største satsning til datoDet Grønne Museum Den fanger straks øjnene, når man træder ind i udstillingen. Læs artikel
28. maj · seniornews.dkTag gamle tricks i brug og få oksekødet til at række længereIfølge Bettina Buhl, madhistoriker og museumsinspektør for Det Grønne Museum, kan vi lære af vores tidligere generationer for at få det hakkede oksekød til at række længere. Læs artikel
26. maj · dagens.dkKan det virkelig passe? Her skal du give 80 kroner for en pålægschokolademadEksperten Bettina Buhl, der er madhistoriker ved Det Grønne Museum, kalder udviklingen en del af en bredere tendens i København: Læs artikel
22. maj · ni.dkFAKTA: Danskernes favoritretter 2024Ifølge Bettina Buhl, madhistoriker og museumsinspektør for Det Grønne Museum, kan vi lære af vores tidligere generationer for at få det hakkede oksekød til at række længere. Læs artikel
22. maj · ni.dkTag gamle tricks i brug og få oksekødet til at række længereIfølge Bettina Buhl, madhistoriker og museumsinspektør for Det Grønne Museum, kan vi lære af vores tidligere generationer for at få det hakkede oksekød til at række længere. Læs artikel
16. maj · ridehesten.comGl. Estrup - hvor land og by mødesHos Det Grønne Museums store udstillingsområde vil man både kunne møde mejerilauget, smedelauget, de fine gamle markmaskiner og halmbindere, prøve bueskydning helt gratis og meget andet, der kan hjælpe os til at forstå vores bånd til fortidens hårde slæb på gårdene. Læs artikel
14. april · historie-online.dkPåskeferie på Det Grønne MuseumDet Grønne Museum inviterer hele familien til en påskeferie fuld af aktiviteter fra den 12. til 21. april. Læs artikel
23. februar · solidaritet.dkBagsiden af andelsmedaljen – Anmeldelse af “Andelsbevægelsens Natur”Den er skrevet af historikeren Esben Bøgh Sørensen, som er museumsinspektør på Det Grønne Museum og en skarp stemme i den offentlige debat om miljø og landbrug. Læs artikel