19. februar · folkeskolen.dkVi er nødt til at sige ja tak, hvis vi vil lave mad med eleverneToms, Lidl, Hello Fresh, Køkkenkultur, Smagens Dag, Bag for en Sag, Dansk Vegetarisk Forening. Læs artikel
13. april 2024 · jammerbugtposten.dkJAMMERBUGTS BORGMESTER: Ja – det må du gerne citere mig forBlandt gæsterne sås også ildsjælen Uffe Kjeldgaard Truelsen – stifter af Køkkenkultur – som bistår store og små køkkener/kantiner med blandt andet køkkenudvikling, foredrag og supervision. Læs artikel
15. marts 2024 · nordsoeposten.dkUffe Kjeldgaard Truelsen nomineret til ØkoprisenSiden 2020 har Uffe Truelsen drevet virksomheden Køkkenkultur, der fremmer økologisk, bæredygtig køkkendrift gennem foredrag, supervision, undervisningsforløb, workshop og teambuilding. Læs artikel
12. marts 2024 · okonu.dkTre kandidater kæmper om Økoprisen 2024Siden 2020 har Uffe Truelsen drevet virksomheden Køkkenkultur, der fremmer økologisk, bæredygtig køkkendrift gennem foredrag, supervision, undervisningsforløb, workshop og teambuilding. Læs artikel
13. februar 2023 · NordsøPostenWorkshops med UffeKok, foredragsholder og underviser, Uffe Kjeldgaard Truelsen , fra Køkkenkultur , vil undervise i, hvordan man praktisk og teoretisk tilbereder og tilsmager grønne retter: Læs artikel
27. april 2022 · MinbyaalborgNordjysk plante-frikadelle kan findes i frysediskenVendsysselske Grønlangkål har for nyligt sendt sin første økologiske, plante-frikadelle på markedet i samarbejde med konsulentfirmaet Køkkenkultur fra Vadum. Læs artikel
24. februar 2022 · LigeHerProfessionelle madfolk inviteres på kursus i Kornets Hus: - Nøglen til at lykkes med et grønnere køkken er smagenGod smag er nøglen Uffe Truelsen, der til dagligt arbejder med grøn udvikling i køkkener gennem konsulentfirmaet Køkkenkultur, bidrager til kurserne med en solid erfaring i at afvikle og udvikle grønne kurser. Læs artikel
22. februar 2022 · Fødevarefokus.dkKornets Hus lancerer kurser til madprofessionelleGod smag er nøglen Uffe Truelsen, der til dagligt arbejder med grøn udvikling i køkkener gennem konsulentfirmaet Køkkenkultur, bidrager til kurserne med en solid erfaring i at afvikle og udvikle grønne kurser. Læs artikel
17. februar 2022 · Jammerbugt AvisKornets Hus lancerer kurser til madprofessionelle: Smag, begejstring og bæredygtighed skal gå hånd i håndGod smag er nøglen Uffe Truelsen, der til dagligt arbejder med grøn udvikling i køkkener gennem konsulentfirmaet Køkkenkultur, bidrager til kurserne med en solid erfaring i at afvikle og udvikle grønne kurser. Læs artikel
17. februar 2022 · Nordsoeposten.dkKornets Hus lancerer kurser til madprofessionelleGod smag er nøglen Uffe Truelsen, der til dagligt arbejder med grøn udvikling i køkkener gennem konsulentfirmaet Køkkenkultur, bidrager til kurserne med en solid erfaring i at afvikle og udvikle grønne kurser. Læs artikel
18. november 2020 · EfterskoleforeningenEfterskoler skal skære ned på bøffer og kødsovsNu er han selvstændig i virksomheden Køkkenkultur, hvor han som konsulent kommer ud i efterskolekøkkener og arrangerer kurser i bl.a. bæredygtighed. Læs artikel
10. september 2020 · Flaskeposten.nuFlaskePostenStemmen og meningerne i podcasten kommer ud af munden på Uffe Truelsen – kok og manden bag Køkkenkultur. Læs artikel
10. september 2020 · Hjørring AvisUffes Samtalekøkken – Lyd der skærper appetittenUffe er selvstændig og driver firmaet Køkkenkultur, hvor han udover at lave podcast arbejder med køkkenudvikling, foredrag, undervisningsforløb og maget andet. Læs artikel
30. januar 2020StiftelseKøkkenkulturKøkkenkultur stiftes i branchen anden undervisning i.a.n.Adressec/o Uffe TruelsenEngvej 79430 Vadum