CYLINDRIC INSPECTION ApS

CVR · 34460930
2012
Stiftet
5-10
Ansatte
Adresse
Falstersvej 1, 1.
5500 Middelfart
Adm. direktør
Malene Horsted Godskesen
Direktør
Likviditetsgrad
158%
God
Afkastningsgrad
31%
Meget god
Soliditetsgrad
27%
God
Beløb i DKK 1.000
Årets resultat
1.000
800
600
400
200
0
2016
2017
2018
2019
2020
Reelle ejere
Malene Horsted Godskesen
Ejer 60%
Adresse
Falstersvej 1, 1.
5500 Middelfart
Kort fortalt
CYLINDRIC INSPECTION ApS blev etableret i 2012 og har adresse i Middelfart. I 2020 viste regnskabet en bruttofortjeneste på DKK 4,2 mio. Virksomheden er et anpartsselskab i branchen teknisk afprøvning og kontrol.
Branche
Teknisk afprøvning og kontrol
Ejerforhold
CYLINDRIC INSPECTION ApS
Paqle
Paqle data
Paqle kan vise nyheder om personer og virksomheder direkte i dit CRM-system.
Nyheder
28. januar
hsac
Overskud på DKK 581.237
CYLINDRIC INSPECTION ApS
CYLINDRIC INSPECTION ApS offentliggør regnskabet for perioden 1. november 2019 til 31. oktober 2020.
Nøgletal
Beløb i DKK 1.00020202019
Bruttofortjeneste4.1924.147
Årets resultat581500
Aktiver i alt2.4492.029
Egenkapital662580
29. november 2019
eip trahc
Ændring i ejerkredsen
CYLINDRIC INSPECTION ApS
3 personer ændrer deres reelle ejerskab af CYLINDRIC INSPECTION ApS.
Fra
Til
60%
Ikke længere reel ejer
Fra
50%
Til
Ikke længere reel ejer
Fra
28%
Til
27. november 2019
hsac
Overskud på DKK 499.942
CYLINDRIC INSPECTION ApS
CYLINDRIC INSPECTION ApS offentliggør regnskabet for perioden 1. november 2018 til 31. oktober.
Nøgletal
Beløb i DKK 1.00020192018
Bruttofortjeneste4.1473.991
Årets resultat500639
Aktiver i alt2.0292.456
Egenkapital5801.077
22. juni 2019
eip trahc
Ændring i ejerkredsen
CYLINDRIC INSPECTION ApS
Olav Brøchner reducerer sit reelle ejerskab af CYLINDRIC INSPECTION ApS.
Fra
50%
Til
28%
11. januar 2019
hsac
Overskud på DKK 639.410
CYLINDRIC INSPECTION ApS
CYLINDRIC INSPECTION ApS offentliggør regnskabet for perioden 1. november 2017 til 31. oktober 2018.
Nøgletal
Beløb i DKK 1.00020182017
Bruttofortjeneste3.9914.792
Årets resultat639967
Aktiver i alt2.4563.104
Egenkapital1.0771.687
22. november 2018
esuoh
Adresseændring
CYLINDRIC INSPECTION ApS
CYLINDRIC INSPECTION ApS flytter til ny adresse i Middelfart.
Ny adresse
Falstersvej 1, 1.
5500 Middelfart
23. marts 2018
hsac
Overskud på DKK 966.910
CYLINDRIC INSPECTION ApS
CYLINDRIC INSPECTION ApS offentliggør regnskabet for perioden 1. november 2016 til 31. oktober 2017.
Nøgletal
Beløb i DKK 1.00020172016
Bruttofortjeneste4.7923.413
Årets resultat967592
Aktiver i alt3.1041.829
Egenkapital1.687721
20. februar 2017
hsac
Regnskab for 2016 omgjort
CYLINDRIC INSPECTION ApS
CYLINDRIC INSPECTION ApS omgør regnskabet for perioden 1. november 2015 til 31. oktober 2016.
Nøgletal
Beløb i DKK 1.00020162015
Bruttofortjeneste3.4133.210
Årets resultat592349
Aktiver i alt1.8291.648
Egenkapital721129
15. december 2015
hsac
Overskud på DKK 348.662
CYLINDRIC INSPECTION ApS
CYLINDRIC INSPECTION ApS offentliggør regnskabet for perioden 1. november 2014 til 31. oktober.
Nøgletal
Beløb i DKK 1.00020152014
Bruttofortjeneste3.2103.881
Årets resultat349858
Aktiver i alt1.6483.003
Egenkapital12980
31. marts 2015
hsac
Overskud på DKK 857.998
CYLINDRIC INSPECTION ApS
CYLINDRIC INSPECTION ApS offentliggør regnskabet for perioden 1. november 2013 til 31. oktober 2014.
Nøgletal
Beløb i DKK 1.00020142013
Bruttofortjeneste3.8813.971
Årets resultat858637
Aktiver i alt3.0031.828
Egenkapital80722
28. marts 2014
hsac
Overskud på DKK 637.368
CYLINDRIC INSPECTION ApS
CYLINDRIC INSPECTION ApS offentliggør regnskabet for perioden 1. november 2012 til 31. oktober 2013.
Nøgletal
Beløb i DKK 1.00020132012
Bruttofortjeneste3.971662
Årets resultat6375
Aktiver i alt1.828608
Egenkapital72285
24. marts 2013
hsac
Overskud på DKK 4.741
CYLINDRIC INSPECTION ApS
CYLINDRIC INSPECTION ApS offentliggør regnskabet for perioden 12. marts 2012 til 31. oktober 2012.
Nøgletal
Beløb i DKK 1.0002012
Bruttofortjeneste662
Årets resultat5
Aktiver i alt608
Egenkapital85
1. maj 2012
eit nam
Malene Horsted Godskesen træder ind i direktionen
CYLINDRIC INSPECTION ApS
Malene Horsted Godskesen erstatter Niels Anker Hansen i direktionen for CYLINDRIC INSPECTION ApS efter en periode på 2 måneder.
1. april 2012
paws
Ny branche: Teknisk afprøvning og kontrol
CYLINDRIC INSPECTION ApS
Tidligere branche: Uoplyst.
12. marts 2012
esuoh
Stiftelse
CYLINDRIC INSPECTION ApS
CYLINDRIC INSPECTION ApS stiftes i branchen uoplyst.
Adresse
Falstersvej 1
5500 Middelfart
Personer
Direktør, ejer 50%