3. juni 2020Peter Ruhdal Jensen stopper som adm. direktørVirksomhed af 3-6-2020 IVSPeter Ruhdal Jensen stopper som adm. direktør i Virksomhed af 3-6-2020 IVS.Se mere
29. maj 2019 · Food SupplyNyt fra bestyrelser og direktionerAlcowhey ApS Peter Ruhdal Jensen er udtrådt af direktionen hos Alcowhey ApS (kilde: Læs artikel
27. maj 2019Peter Ruhdal Jensen forlader direktionenselskab af 27-5-2019 apsPeter Ruhdal Jensen forlader direktionen for selskab af 27-5-2019 aps efter en periode på 7 dage.Se mere
26. maj 2019Overskud på DKK 0 Ruhdal Holding IVSRuhdal Holding IVS offentliggør regnskabet for perioden 27. oktober 2017 til 31. december 2018. Peter Ruhdal Jensen er adm. direktør i virksomheden.Se mere
20. maj 2019Michael Moritz Meyer stopper som adm. direktørAlcowhey ApSMichael Moritz Meyer stopper som adm. direktør i Alcowhey ApS. Peter Ruhdal Jensen er fortsat medlem af direktionen.Se mere
20. maj 2019Peter Ruhdal Jensen forlader bestyrelsenAlcowhey ApSPeter Ruhdal Jensen forlader bestyrelsen for Alcowhey ApS efter en periode på 4 måneder.Se mere
20. maj 2019Peter Ruhdal Jensen træder ind i direktionenAlcowhey ApSPeter Ruhdal Jensen træder ind i direktionen for Alcowhey ApS.Se mere
18. januar 2019 · Food SupplyUgens rokader i bestyrelser og direktionerJarne Elleholm er udnævnt til formand for bestyrelsen mens Michael Mønster Holm og Peter Ruhdal Jensen begge er indtrådt i bestyrelsen (kilde: Læs artikel
7. januar 2019Peter Ruhdal Jensen træder ind i bestyrelsenAlcowhey ApSPeter Ruhdal Jensen træder ind i bestyrelsen for Alcowhey ApS.Se mere
7. januar 2019Michael Moritz Meyer bliver adm. direktørAlcowhey ApSMichael Moritz Meyer bliver adm. direktør i Alcowhey ApS. Peter Ruhdal Jensen er medlem af bestyrelsen.Se mere
8. februar 2018 · Effektivt LandbrugValle kan blive til spiritus- Alcowhey-processen har en række fordele sammenlignet med tilsvarende gærteknologier, som gør den attraktiv selv i lille skala og den alkohol, vi kan producere er meget ren og velegnet til spiritus, tilføjer Peter Ruhdal Jensen.Læs artikel
8. februar 2018 · Lorry.dkDTU bag banebrydende teknologi: Mælk skal trylles til alkoholOg kvaliteten af alkoholen fejler intet, fortæller Peter Ruhdal Jensen, professor ved DTU Fødevareinstituttet og medstifter af firmaet Alcowhey, som står bag den patenterede teknik. Læs artikel
8. februar 2018 · Fødevarefokus.dkStore forventninger til alkohol fra ostevalleOg kvaliteten af alkoholen fejler bestemt ikke noget, lyder det fra Peter Ruhdal Jensen, professor ved DTU Fødevareinstituttet og medstifter af firmaet Alcowhey, som står bag den patenterede teknik. Læs artikel
8. februar 2018 · Food SupplyMælk skal trylles om til alkoholOg kvaliteten af alkoholen fejler intet, fortæller Peter Ruhdal Jensen, professor ved DTU Fødevareinstituttet og medstifter af firmaet Alcowhey, som står bag den patenterede teknik. Læs artikel
8. februar 2018 · Radio Globus - Rødding08-02-2018 07:23Og kvaliteten af alkoholen fejler intet, fortæller Peter Ruhdal Jensen, professor ved DTU Fødevareinstituttet og medstifter af firmaet Alcowhey, som står bag den patenterede teknik. Læs artikel
8. februar 2018 · LandbrugsAvisenMejerier kan trylle valle om til alkoholOg kvaliteten af alkoholen fejler intet, fortæller Peter Ruhdal Jensen, professor ved DTU Fødevareinstituttet og medstifter af firmaet Alcowhey, som står bag den patenterede teknik. Læs artikel
8. februar 2018 · DTU FødevareinstituttetFremtidens alkohol kan laves af overskudsmælkesukkerDen nye teknologi kan skabe et nyt produkt af et spildprodukt, som mejerierne i bedste fald kun kan tjene lidt på, og som ofte er et miljøproblem,” forklarer professor Peter Ruhdal Jensen fra DTU Fødevareinstituttet. Læs artikel
8. februar 2018 · TV/MidtvestMælk kan laves om til alkohol: Forskere har løsningenOg kvaliteten af alkoholen fejler intet, fortæller Peter Ruhdal Jensen, professor ved DTU Fødevareinstituttet og medstifter af firmaet Alcowhey, som står bag den patenterede teknik. Læs artikel
8. februar 2018 · Bornholms TidendeMælk skal trylles om til alkohol på mejerierneOg kvaliteten af alkoholen fejler intet, fortæller Peter Ruhdal Jensen, professor ved DTU Fødevareinstituttet og medstifter af firmaet Alcowhey, som står bag den patenterede teknik. Læs artikel