8. november · stiften.dkHer får du rådne basilikumblade og tom dessertmaveSådan beskriver anmelder Steffen Moestrup forretten med gratinerede rejer på Casa Mia i Risskov. Læs artikel
22. oktober · dmjx.dkFå det normale liv til at spille sig ud foran øjnene på digDocent Steffen Moestrup har udviklet en metode, hvor journalister ser verden gennem etnografiske briller. Læs artikel
18. oktober · stiften.dkHistorisk café skuffer anmelderDet var ikke uden forventninger, at madanmelder Steffen Moestrup besøgte Casablanca for nyligt. Læs artikel
20. september · stiften.dkSnyd ikke dig selv for thaimaden herFørst og fremmest har vores anmelder, Steffen Moestrup, besøgt et gudsjammerligt kedeligt sted dømt på placeringen, men hæng i, for maden trækker op. Læs artikel
25. januar · stiften.dkMadanmelder: De har ikke hvilet på laurbærrene i LaurbjergKim Haugaard, Steffen MoestrupLæs artikel
4. december 2024 · dmjx.dkAI-konference: Få redskaber og inspiration til at bruge AI i journalistikkenBag konferencen står forskergruppen i udviklingsprojektet 'Sådan bruger journalister kunstig intelligens i arbejdet', Peder Hammerskov, Andreas Leer Scharnberg og Steffen Moestrup. Læs artikel
4. december 2024 · dmjx.dkAI-konference: Få redskaber og inspiration til at bruge AI i journalistikkenBag konferencen står forskergruppen i udviklingsprojektet 'Sådan bruger journalister kunstig intelligens i arbejdet', Peder Hammerskov, Andreas Leer Scharnberg og Steffen Moestrup. Læs artikel
30. november 2024 · stiften.dkDer er kø helt ud på gaden - men anmelderen er ikke udpræget begejstret for hypet restaurantSteffen Moestrup Som langt de fleste denne mandag aften vælger vi at bestille det, som stedet kalder ”Sushi Ad Libitum”. Læs artikel
4. maj 2024 · stiften.dkMadanmeldelse: Det er prisvenligt og en lidt kaotisk spiseoplevelseSteffen MoestrupLæs artikel
25. marts 2024 · dmjx.dkNy DMJX-podcast gør dig klogere på AIDe har siden midten af 2023, sammen med docent Steffen Moestrup, arbejdet på et forsknings- og udviklingsprojekt, som skal afdække, hvordan journalister bruger kunstig intelligens i arbejdet. Læs artikel
21. marts 2024 · illbunker.dkHans Pilgaard vægter samtale over interview i ny programserie: “Jeg lægger sgu også noget på brættet”Det fortæller Steffen Moestrup, der forsker i journalistik og har skrevet ph.d. om personadreven journalistik. Læs artikel
12. januar 2024 · stiften.dkMadanmeldelse: Det er en mærkværdig måde at spise på - men er man til det, er det her et godt budSteffen Moestrup Siden 2016 har Running Ping ligget i Frederiksgade. Læs artikel
2. januar 2024 · stiften.dkDet burde være simpelt: Giv de plantebaserede produkter en lækker kvalitetSteffen Moestrup DEBAT: Læs artikel
1. oktober 2023 · Ny TidAt leve et mere enkelt og roligt livVelg evt abonnement (69kr) Steffen MoestrupLæs artikel
1. oktober 2023 · Ny TidMasser af liv, film og poesiVelg evt abonnement (69kr) Steffen MoestrupLæs artikel
21. juni 2023 · Helsingør DagbladSpis dig gennem Østjylland: Avisen guider dig bid for bidSteffen Moestrup Fru Møllers restaurant er blot én gren af den samlede oplevelse, man finder på gårdspladsen i Odder. Læs artikel
3. juni 2023 · Lokalavisen AarhusSkoven gav H.C. Andersen vand i øjnene og kronprinsen elsker at løbe i denne del af AarhusJournalisten, Steffen Moestrup og fotografen, Anders Bach, har udgivet en ny bog om Aarhus-bydelen Trøjborg, hvor de bor eller har boet, og hvor de mødtes til forældrefest på den lokale Kochs Skole. Læs artikel
3. juni 2023 · Århus StiftstidendeTrøjborg har sin egen ugle - nu har bydelen også sin egen bog“Trøjborg er en by i byen.” “Jeg kunne ikke drømme om at bo i Otte Ruds gade nr. 100.” “Der sker ikke en skid på Trøjborg!” Det er udsagn som disse, der gav pressefotograf Anders Bach og journalist Steffen Moestrup lyst til at lave en bog om Aarhus-bydelen Trøjborg. Læs artikel
24. maj 2023 · Lokalavisen.dkBog om i dag og dengang Trøjborg var et sted for bøller og bajereDet skriver Steffen Moestrup og Anders Bach i en pressemeddelelse. Læs artikel
1. maj 2023 · Danmarks Medie- og JournalisthøjskoleEr det ved at være tid til efteruddannelse?Sådan siger Steffen Moestrup, som er docent i journalistik på DMJX og ekspert i journalistiske fortællinger. Læs artikel