11. november · fodevarefokus.dkFERM FOOD vinder EY’s Scale-Up pris: Gør fødevarer sundereDet er en stor dag for hele teamet og for fødevareindustrien,” siger Jens Legarth, CEO og grundlægger af FERM FOOD ApS. Læs artikel
11. november · jv.dkNu står Jens i en landsfinale: Her er årsagenGrundlægger Jens Legarth og hans team modtog EY’s Scale-Up pris ved den regionale kåring i Syd- og Sønderjylland. Læs artikel
14. august · jammerbugtposten.dkHorisontalt dyrket Limfjords-tang giver rekordudbytte”Det er en ressource med mange muligheder – men vi skal finde de anvendelser, hvor den giver mest mening både funktionelt, økonomisk og bæredygtigt.” Han bakkes op af administrerende direktør Jens Legarth fra fødevarevirksomheden Fermentationexperts A/S, der også deltager i projektet: Læs artikel
13. august · limfjordupdate.dkHorisontalt dyrket Limfjords-tang giver udbytterekordHan bakkes op af administrerende direktør Jens Legarth fra fødevarevirksomheden Fermentationexperts A/S, der også deltager i projektet: Læs artikel
24. juniOverskud på DKK 5,3 mio.LEGARTH HOLDING A/S, BÆKKELEGARTH HOLDING A/S, BÆKKE offentliggør regnskabet for perioden 1. januar 2024 til 31. december 2024. Jens Høffner Legarth er adm. direktør i virksomheden.Se mere
1. maj · landbrugsavisen.dkGodkendelse af rapskager til fødevarer udpeges som 'kæmpe fordel' for DanmarkT.v. grundlægger og administrerende direktør Jens Legarth, t.h. udviklingschef Søren Lange. Læs artikel
30. april · jv.dkFør blev det brugt til dyrefoder: Nu kan det blive en ingrediens i dit køkkenJens Legarth og Ferm Food har fundet en metode til at benytte rapskage til madprodukter. Læs artikel
29. april · fodevarefokus.dkEU-godkendelse betyder, at dansk rapskage nu må bruges i fødevarer”Clean-label fødevarer har en høj prioritet blandt forbrugerne, og derfor er fermenteret rapskage en oplagt mulighed for at erstatte en række tilsætningsstoffer i fødevarer, og dermed gøre fødevarerne mere naturlige og fri for e-numre”, fortæller FERM FOOD’s grundlægger og CEO, Jens Legarth. Læs artikel
29. april · agriwatch.dkIngrediensselskab får grønt lys fra EU til bedre udnyttelse af rapsJens Legarth, stifter og adm. direktør i Ferm Foods. Læs artikel
24. aprilOverskud på DKK 5,2 mio.FERMENTATIONEXPERTS A/SFERMENTATIONEXPERTS A/S offentliggør regnskabet for perioden 1. januar 2024 til 31. december 2024. Jens Høffner Legarth er medlem af direktionen.Se mere
24. aprilOverskud på DKK 3,5 mio.EUROPEAN PROTEIN A/SEUROPEAN PROTEIN A/S offentliggør regnskabet for perioden 1. januar 2024 til 31. december 2024. Jens Høffner Legarth er medlem af direktionen.Se mere
23. april · jv.dkMed Jens i spidsen tjener selskab millioner: Ny fabrik er på vejAllerede i slutningen af i år forventer Jens Legarth, at den nye foderfabrik kan tages i brug. Læs artikel
22. april · landbrugsavisen.dkProteinproducent melder om stigende eksport i nyt regnskabDirektør Jens Legarth er godt tilfreds med resultat, der bygger på en voksende eksport og større interesse for at fremme dyrenes sundhed:Læs artikel
22. april · landbrugnet.dkØget eksport sikrer sydjysk proteinproducent millionoverskudSydjysk proteinproducent åbner to fermenteringsfabrikker i Malaysia Direktør Jens Legarth glæder sig over resultatet, og i en pressemeddelelse forklarer, at voksende eksport og større interesse for at fremme dyrenes sundhed har drevet resultatet i det seneste regnskabsår. Læs artikel
22. april · maskinbladet.dkFermenterede proteiner giver millionoverskud hos European ProteinJens Legarth, CEO, European Protein. Læs artikel
18. april · landbrugnet.dkGrøntsager eller grønne proteiner?Judith Kyst, direktør i Madkulturen, Jens Legarth, CEO i Ferm Food, og Bente Svane, chefkonsulent i Seges Innovation. Læs artikel
15. aprilUnderskud på DKK 2,2 mio.Ferm Food ApSFerm Food ApS offentliggør regnskabet for perioden 1. januar 2024 til 31. december 2024. Jens Høffner Legarth er medlem af direktionen.Se mere
3. april · landbrugnet.dkGrøntsager eller grønne proteiner?Judith Kyst, direktør i Madkulturen, Jens Legarth, CEO i Ferm Food, og Bente Svane, chefkonsulent i Seges Innovation. Læs artikel