28. marts · aalborgavis.dkAalborgs The Burger Concept lancerer “loaded fries”Simon Franck Jakobsen, direktør og medejer af The Burger Concept, udtrykker sin begejstring for den positive modtagelse, som konceptet har fået. Læs artikel
7. marts · vores-holstebro.dkRestaurant i Holstebro har succes med nyt koncept: Pommes frites med toppingsPommes frites er blandt danskernes yndlingstilbehør, og vi var lidt nervøse for reaktionen over at røre ved den klassiske servering, men folk har kun været åbne for at prøve favoritten i en ny udgave, siger Simon Franck Jakobsen, der er direktør og medejer af The Burger Concept i Holstebro. Læs artikel
7. marts · voresbyodense.dkRestaurant i Odense har succes med nyt koncept: Pommes frites med toppingsPommes frites er blandt danskernes yndlingstilbehør, og vi var lidt nervøse for reaktionen over at røre ved den klassiske servering, men folk har kun været åbne for at prøve favoritten i en ny udgave, siger Simon Franck Jakobsen, der er direktør og medejer af The Burger Concept i Odense. Læs artikel
7. marts · vores-valby.dkRestaurant i Valby har succes med nyt koncept: Pommes frites med toppingsPommes frites er blandt danskernes yndlingstilbehør, og vi var lidt nervøse for reaktionen over at røre ved den klassiske servering, men folk har kun været åbne for at prøve favoritten i en ny udgave, siger Simon Franck Jakobsen, der er direktør og medejer af The Burger Concept i Valby. Læs artikel
7. marts · voresbyherlev.dkRestaurant i Herlev har succes med nyt koncept: pommes frites med toppingsPommes frites er blandt danskernes yndlingstilbehør, og vi var lidt nervøse for reaktionen over at røre ved den klassiske servering, men folk har kun været åbne for at prøve favoritten i en ny udgave, siger Simon Franck Jakobsen, der er direktør og medejer af The Burger Concept i Herlev. Læs artikel
7. marts · voresbyhorsens.dkRestaurant i Horsens har succes med nyt koncept: Pommes frites med toppingsPommes frites er blandt danskernes yndlingstilbehør, og vi var lidt nervøse for reaktionen over at røre ved den klassiske servering, men folk har kun været åbne for at prøve favoritten i en ny udgave, siger Simon Franck Jakobsen, der er direktør og medejer af The Burger Concept i Horsens. Læs artikel
7. marts · vores-hvidovre.dkRestaurant i Hvidovre har succes med nyt koncept: Pommes frites med toppingsPommes frites er blandt danskernes yndlingstilbehør, og vi var lidt nervøse for reaktionen over at røre ved den klassiske servering, men folk har kun været åbne for at prøve favoritten i en ny udgave, siger Simon Franck Jakobsen, der er direktør og medejer af The Burger Concept i Hvidovre. Læs artikel
7. marts · voresbyesbjerg.dkRestaurant i Esbjerg har succes med nyt koncept: Pommes frites med toppingsPommes frites er blandt danskernes yndlingstilbehør, og vi var lidt nervøse for reaktionen over at røre ved den klassiske servering, men folk har kun været åbne for at prøve favoritten i en ny udgave, siger Simon Franck Jakobsen, der er direktør og medejer af The Burger Concept i Esbjerg. Læs artikel
7. marts · vores-aarhus.dkRestaurant i Aarhus har succes med nyt koncept: Pommes frites med toppingsPommes frites er blandt danskernes yndlingstilbehør, og vi var lidt nervøse for reaktionen over at røre ved den klassiske servering, men folk har kun været åbne for at prøve favoritten i en ny udgave, siger Simon Franck Jakobsen, der er direktør og medejer af The Burger Concept i Aarhus. Læs artikel
7. marts · vores-hjorring.dkRestaurant i Hjørring har succes med nyt koncept: pommes frites med toppingsPommes frites er blandt danskernes yndlingstilbehør, og vi var lidt nervøse for reaktionen over at røre ved den klassiske servering, men folk har kun været åbne for at prøve favoritten i en ny udgave, siger Simon Franck Jakobsen, der er direktør og medejer af The Burger Concept i Hjørring. Læs artikel
7. marts · voresbyaalborg.dkRestaurant i Aalborg har succes med nyt koncept: Pommes frites med toppingsPommes frites er blandt danskernes yndlingstilbehør, og vi var lidt nervøse for reaktionen over at røre ved den klassiske servering, men folk har kun været åbne for at prøve favoritten i en ny udgave, siger Simon Franck Jakobsen, der er direktør og medejer af The Burger Concept i Aalborg. Læs artikel
5. marts · jv.dkVores anmelder var i chok over den her burgerbar: Men nu har ejerne kæmpe succes med helt særlig form for snack - er det noget for dig?Pommes frites er blandt danskernes yndlingstilbehør, og vi var lidt nervøse for reaktionen over at røre ved den klassiske servering, men folk har kun været åbne for at prøve favoritten i en ny udgave, lyder det i pressemeddelelsen fra Simon Franck Jakobsen, der er direktør og medejer af The Burger Concept i Esbjerg. Læs artikel
15. januar · tvsyd.dkNu kan vandet igen drikkes ved havnebyTV SYD har forsøgt at få en kommentar fra brødreparret bag kæden, Morten og Simon Franck Jakobsen, men de er ikke vendt tilbage endnu.Læs artikel
20. december 2023 · mitodense.dkFlere i Odense vil forsøde julen med burgere og gadgetsSimon Franck Jakobsen, medejer af The Burger ConceptLæs artikel
9. oktober 2023 · JydskeVestkystenDe første 100 burgere er gratis: Ny stor restaurantkæde er blevet forsinket med åbning – men nu varer det ikke længe mereOg vi glæder os, siger Simon Franck Jakobsen.Læs artikel
5. september 2023 · Lokalavisen ÅrhusBurgerkæde vil skabe høj volumen med lave priser: Råvarepriserne stiger, men brødre holder fast ved burgere til 29,95 krI Aarhus midtby kan der ligge to-tre stykker,« forklarer Simon Franck Jakobsen, der sammen men sin bror, Morten Franck Jakobsen, ejer burgerkæden The Burger Concept. Læs artikel
5. september 2023 · Food SupplyFremstormende burgerkæde frister med gratis burgereOg står det til burgerkonceptets bagmænd, brødrene Morten og Simon Franck Jakobsen, skal antallet af The Burger Concept-afdelinger nå op over 20 fordelt inden for det næste par år. Læs artikel
29. august 2023 · Århus StiftstidendeBurger-kæde snart klar til åbning: - Vi åbner med gratis burgere og laver lidt larm- Det kunne for eksempel være på et sted i midtbyen, på Trøjborg eller i Tilst, siger Simon Franck Jakobsen.Læs artikel
5. juli 2023Underskud på DKK 75.512 Y.N.W.A. I HOLDING ApSY.N.W.A. I HOLDING ApS offentliggør regnskabet for perioden 1. januar 2022 til 31. december 2022. Simon Franck Jakobsen er medlem af direktionen.Se mere
5. juli 2023Overskud på DKK 283.356 The Burger Concept ApSThe Burger Concept ApS offentliggør regnskabet for perioden 1. januar 2022 til 31. december 2022. Simon Franck Jakobsen er medlem af direktionen.Se mere