11. januar 2024Flere forlader direktionenPålæg ApS2 personer forlader direktionen for Pålæg ApS.Christian WetzelForlader efter en periode på 3 årJan JensenForlader efter en periode på 3 år
29. december 2022Underskud på DKK 88 Pålæg ApSPålæg ApS offentliggør regnskabet for perioden 19. marts 2021 til 30. juni.NøgletalBeløb i DKK 1.0002022Bruttofortjeneste0Årets resultat0Aktiver i alt40Egenkapital40Se regnskabHent PDF
16. oktober 2021 · MadensverdenSmagstest af rullepølse i skiverPålægs Slagteren Røget rullepølse Pålægs slagterens rullepølse har en mørkere farve med tydelig fedtmarmorering. Læs artikel
8. oktober 2021 · JydskeVestkystenIngen journalistik uden demokrati - intet demokrati uden journalistikBlandt de første besøgende var den afdøde designers datter, og hun var rørt over, hvad hun oplevede. 4 Pålægs-kæmpe har akut brug for arbejdskraft: Læs artikel
7. oktober 2021 · JydskeVestkystenPålægs-kæmpe har akut brug for arbejdskraft: Jagter forgæves 20-30 nye medarbejdereKort om Skare Food A/S Firmaet er grundlagt i 1999 og producerer diverse pålægs- og kødprodukter. Læs artikel
16. april 2021 · Midtjyllands AvisPålægs-tyv genkendt fra flere tyverierDet oplyser lokalpolitiet i Silkeborg, som har fået sagen anmeldt af Netto. Læs artikel
23. marts 2021AdresseændringPålæg ApSPålæg ApS flytter til ny adresse i København V.Ny adresseFlæsketorvet 441711 København V
19. marts 2021StiftelsePålæg ApSPålæg ApS stiftes i branchen slagter- og viktualieforretninger.Adressec/o Matthæusgade 12 A, 4 thFlæsketorvet 441711 København VPersonerChristian WetzelDirektørJan JensenDirektør
21. august 2019 · IKA.DKFokus Fødevarer: 29 kravspecifikationer fra høringen er nu godkendt og opdateretDerfor ligger der nu 15 nye og 14 justerede kravspecifikationer på fokusfødevarer.dk. 15 NYE FOKUS FØDEVARER KRAVSPECIFIKATIONER Det er primært inden for FOKUS GRØNT, der er kommet nye kravspecifikationer, men også FOKUS FJERKRÆ og FOKUS PÅLÆG har hver fået to nye. Læs artikel
10. august 2015 · Alt Om KostKlar – parat – madpakkestartGRØNT – Snackgrønt, salat eller grøntpålæg BRØD – helst rugbrød eller fuldkornsrugbrød PÅLÆG – æg, kød eller ost FISK – mindst en slags fiskepålæg FRUGT – det friske og søde Hav de fem ingrediens-grupper i tankerne, når du handler for på den måde at skabe variation i måltiderne. Læs artikel